Categorie
Bestsellers

Daarom kiest u voor ons!

 • Wij bieden een totaal assortiment voor uw stofzuiger
   
 • Tijdsbesparing, u hoeft niet meer de deur uit
   
 • Levertijd is tussen de 3 en 7 werkdagen
   
 • Lage verzendkosten, binnen Nederland is € 5,95
   
 • Bij bestellingen boven de €50,00 betaalt u geen verzendkosten
   
 • Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
   
 • Afhalen is mogelijk, alleen op afspraak
   
 •  Bezorging in Zevenbergen is GRATIS!
 
GEEN verzendkosten!
 
Bij bestellingen boven de €50,00 betaalt u geen verzendkosten.
Onder de €50,00 wordt er € 5,95 aan verzendkosten berekend!
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen.
Dan betaalt u ook geen verzendkosten!

Bovenstaand geldt voor zendingen binnen Nederland.

iDEAL + Verzenden
Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internet bankieren. Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL besteld? De volgende werkdag in behandeling! Het gebruiken van iDEAL is bij Stofzuigerartikelen.nl volledig gratis! Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.

Onder rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele verzendkosten rechtstreeks aan de medewerker van DHL/TNT, op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Houd er rekening mee dat een zending onder rembours hogere verzendkosten met zich meebrengt.

Vooruitbetaling + Verzenden
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaal bedrag zelf overmaakt op onze rekening, het rekening nummer is
Iban: NL66 INGB 0004202327 t.n.v. M. Raedt te Zevenbergen.
Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het webnummer uit uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen de volgende dag in behandeling genomen.

Bezorgen binnen Zevenbergen + kontant / pin betalen
Binnen de plaats Zevenbergen is het bezorgen van uw bestelling gratis! Na onderling overleg wordt uw bestelling aangeboden. Betaling is kontant of per pin. Na ontvangst van de bestelling nemen wij met u contact op wanneer de bezorging plaats zal vinden. Bezorging buiten Zevenbergen is mogelijk. Wij bezorgen in alle plaatsen die in de gemeente Moerdijk liggen. Voor bezorging buiten Zevenbergen wordt € 4,95 doorberekend. U kunt uw bestelling plaatsen via onze website.

Afhalen (na telefonisch overleg) + kontant / pin betalen
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. U heeft dan natuurlijk geen verzendkosten. Afhalen is alleen mogelijk na telefonisch overleg en het onderling afspreken van een tijdstip. Betaling bij afhaling is kontant of per pin. U kunt uw bestelling plaatsen via onze website.

Vooruitbetaling buitenland
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaal bedrag zelf overmaakt op onze rekening, het rekening nummer is
Iban: NL66 INGB 0004202327 t.n.v. M. Raedt te Zevenbergen. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het webnummer uit uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen de volgende dag in behandeling genomen.


 

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@stofzuigerartikelen.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 10 zullen bedragen.Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
Aan:
Stofzuigerartikelen.nl
Arkelhof 48
4761 ML Zevenbergen
info@stofzuigerartikelen.nl
 
 
 
- Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende
 
de verkoop van de volgende goederen:
de levering van de volgende digitale inhoud:
de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:
- Reden van retourzending:

- Besteld op(*)/Ontvangen op(*)
 
 
- Naam/Namen consument(en)
 
 
 
- Adres consument(en)
 
 
 
- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 
 
 
- Datum
 
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is
 
 
Overig
Deze tekst is via de Herroepingsrecht generator (https://webwinkelrecht.nl/diensten/generatoren/herroepingsrecht-generator/) van Webwinkelrecht, onderdeel van ICTRecht, opgesteld.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.